Детальніше...


Детальніше...


Детальніше...


Детальніше...


Зустріч активної та цілеспрямованоі молоді

01.10.2022   Administrator   Категорія: Цікаві зустрічі

  Нарешті лідери учнівського самоврядування зібралися разом!!! 15 вересня у ТНВК ШПЛ2 відбулася зустріч активної та цілеспрямованоі молоді. Обговорили рад питань, спланували організаційні виховні завдання. Дуже цікаво та пізнавально, адже це реальна участь дітей в управлінні школи та сприяння розвитку громадянських якостей школярів, що неодмінно стануть помічниками в дорослому житті.

Детальніше...


Сьогодні свою поезію педагог Іванюк І.В. презентувала учасникам соціальної ініціативи «Єднання поколінь»

26.10.2021   Administrator   Категорія: Цікаві зустрічі

Нещодавно свій ювілей відзначила директорка школи-правового ліцею Інна Іванюк. З цієї нагоди вона випустила у світ книгу «Зігріте холодом життя» – про свої будні, свята, болі, радості, сподівання та розчарування.
Сьогодні свою поезію педагог презентувала учасникам соціальної ініціативи «Єднання поколінь».
Пані Інна є другом нашої ініціативи від початку її створення. Сьогодні вона, як і завжди, сяяла добротою та максимально старалася передати через поезію свій життєвий шлях.
Дякуємо вам, Інна Іванюк!
 

Детальніше...


Детальніше...


Майстер-клас "Посадка тюльпанів", 1-А3 клас

04.03.2021   Administrator   Категорія: Цікаві зустрічі

Учні 1-Аз класу взяли участь у майстер- класі по висаджуванні тюльпанів. Дітки посадили квіточки, підписали вітальні листівки і подарують цей сюрприз своїм рідненьким матусям на 8 березня.

Детальніше...


Майстер-клас" Посадка тюльпанів", 1-А4 клас

04.03.2021   Administrator   Категорія: Цікаві зустрічі

1 березня учні 1-А4 відзначили прихід весни цікавим майстер-класом" Посадкою тюльпанів". Діти власноруч садили молоді квіточки в горщики, прикрашали декоративним оздобленням та писали свої візитівки для найулюбленіших в світі мам.А також прослухали цікаву лекцію від пані Іванни про посадку і догляд за квітами.

Детальніше...


Зустріч із Заслуженим діячем мистецтва й літератури України Олегом Германом.

04.03.2021   Administrator   Категорія: Цікаві зустрічі

З нагоди святкування Всесвітнього дня письменника у ТНВК ШПЛ 2 для учнів 7-А2 та 11-А2 класу (класні керівники -Лобас Н.П. та Чіпак Ю.В.) була організована зустріч із Заслуженим діячем мистецтва й літератури України Олегом Германом. 

Детальніше...