Зустріч наших учнів із депутатом Верховної Ради України Марченко Людмилою Іванівною

21.09.2019   Administrator   Категорія: Шкільні свята

   У стінах ТНВК ШПЛ 2 відбулася зустріч наших учнів із депутатом Верховної Ради України Марченко Людмилою Іванівною та заступником міського голови Тернополя Бицюрою Леонідом Олексійовичем. Під час спілкування школярі пізнали історію парламентаризму. Важливою частиною зустрічі стало запрошення наших учнів у Верховну Раду Україну, де вони матимуть нагоду бути присутніми при піднятті доленосних питань для України та ознайомитися із роботою депутатів.
Марченко Людмила Іванівна розповіла про харизму, ознаки лідерства та боротьбу за ідею. В ході розмови діти задавали питання, які їх хвилювали та цікавили. Чи надіятися на позитивні зміни в суспільстві? Як стати лідером? Чи важко ним бути?
Сьогодні Правовий ліцей #2, як пересвідчилися гості, перший в Україні в системі формування високої правосвідомості і правової культури, а також у вихованні високого патріотизму. Цьому сприяє база нашого закладу, насамперед, - єдина в Україні, серед навчальних закладів середньої освіти, Судова зала засідань, національно-патріотичний музей «Криївка», кабінет Медіаграмотності. Це все формує в юного українського покоління компетентності правових знань, які необхідні для подальшого розвитку та розквіту нашої держави.