заняття проводяться в рамках проекту "Майстерка" Просвіта Тернопільщини , за підтримки Global Fund for Children

28.11.2022   Administrator   Категорія: Шкільні свята

Ох і напрацювались ми сьогодні зі школярами Загальноосвітня школа І-ІІІ Ступенів-Правовий ліцей 2" 3А-4 класу . За два уроки ми встигли ознайомитися з римою, скласти багато класних віршиків і ще й їх озвучити .
А допомогла нам у цьому класний керівник Анжела Василівна Анжела Анжелика, адже поезія просто злетіла пташкою з її уст .
Отже #поетична_листівка незабаром тішитиме маленьких поетів .
Нагадаю, заняття проводяться в рамках проекту "Майстерка" Просвіта Тернопільщини , за підтримки Global Fund for Children.
На зображенні може бути: 4 людини, дитина, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 3 людини, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 2 людини, дитина, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 2 людини, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 1 особа, стоїть та у приміщенніНа зображенні може бути: 1 особа, стоїть та у приміщенніНа зображенні може бути: 1 особа, стоїть та у приміщенніНа зображенні може бути: 1 особа, стоїть та у приміщенніНа зображенні може бути: 9 людей, дитина, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 1 особа, стоїть та у приміщенні