Тиждень природничих наук

26.10.2016   Administrator   Категорія: Шкільні свята

   Протягом цього тижня вчителі біології, хімії та  географії зробили виставку  науково- популярної літератури природничих дисциплін. Учні 5-11 класів взяли участь у проведенні виставки стінгазет: «Природа навколо нас» та «Хімія навколо нас».

Вчителі хімії та біології  Деркач Т.Д., Згурська С.Б. та  Захарук О.П. провели Науковий пікнік з хімії та біології . Учні  5-11 класів мали змогу подивитися  цікаві досліди з хімії та біології.

Вчителі біології та  географії Захарук О.П. і Корнійчук О.М. провели вікторину з природознавства  між учнями 5-х класів.

Вчителі- предметники Корнійчук О.М. , Дудас М.В,  Жмурко Г. С., Лобак М.Р. і

Деркач Т.Д. провели серед учнів 7-х класів і 8-х класів інтегровані вікторини з біології, хімії та географії .

Учні 6-х класів під керівництвом вчителя географії Ромасишин Г.П. мали зустріч із працівниками метеостанції. А також учні 6-х класів взяли участь у тренінгу на тему: «Профілактика шкільних хвороб», який проводили вчителі біології і хімії, Згурська С.Б, Деркач Т.Д. і Захарук О.П.

Учні 8-9 класів  відвідали екскурсію в медичному  університеті з вчителем біології Дудас М.В.

Учні 9-11 класів під керівництвом вчителів географії Ромасишин Г.П. і Корнійчук О.М. взяли участь у бенефісі з географії: «Цікава географія»

Керівник гурткової роботи Цінькевич С.В.  підготувала для учнів 5-11 класів цікавий інформаційний вісник: «Факти, тільки факти» ,де учні мали змогу дізнатися багато цікавої інформації про природничі науки.

За активну і плідну роботу у проведенні Тижня природничих дисциплін учні нагородженні грамотами та подяками.