Хто як не ми, українці, також мусимо вболівати за власну державу

28.11.2022   Administrator   Категорія: Шкільні свята

Весь світ спостерігає, як героїчно боронить свої землі український народ та її армія. І не просто спостерігає, а й співчуває та допомагає — фінансами, зброєю, обладнанням, турботою про тих, хто змушений був полишити свої домівки. Слова підтримки летять до нас з усіх країн. І це додає сил та віри в те, що за нами правда — а отже, і перемога.
Хто як не ми, українці, також мусимо вболівати за власну державу та підтримувати один одного, а також поширювати нашу культуру та творчість серед молоді. Наблизили нашу перемогу сьогодні й учні та педагогічний колектив ТНВК ШПЛ 2, відвідавши Тернопільську обласну філармонію, адже вилучені кошти із благодійного концерту «Нескорені» будуть спрямовані на потреби ЗСУ. Кожна сьогоднішня зібрана гривня буде використана на потреби наших мужніх захисників, адже тільки разом до перемоги.
На зображенні може бути: 5 людей, люди стоять, люди сидять та у приміщенніНа зображенні може бути: 6 людей, люди грають на музичних інструментах та у приміщенніНа зображенні може бути: 5 людей, люди сидять, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 2 людини, люди сидять, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: одна або кілька осіб, люди сидять, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 2 людини, дитина, люди стоять, люди сидять та у приміщенніНа зображенні може бути: 1 особа, сидить та у приміщенні