Документи про здобуття освіти 2022

12.04.2022   Administrator   Категорія: Структура навчального року

Керівникам закладів

загальної середньої освіти

Документи про здобуття освіти

Шановні колеги!

Звертаємо Вашу увагу на те, що з 01 вересня 2021 року набрав чинності наказ Міністерства освіти і науки України від 02.07.2021 №767 «Деякі питання виготовлення, видачі та обліку документів про початкову освіту», зареєстрований в Міністерстві юстиції України 13 серпня 2021р. за №1069/36691 (додається), яким затверджений Порядок виготовлення, видачі та обліку документів про початкову освіту.

Заклад освіти, що забезпечує здобуття початкової освіти, подає до управління освіти і науки інформацію, необхідну для створення замовлення за формою, що завантажується закладом освіти з Реєстру суб’єктів освітньої діяльності ЄДЕБО. Така інформація формується в електронній формі, підтверджується накладанням кваліфікованого електронного підпису керівника закладу та подається до управління освіти і науки Тернопільської міської ради.

В управлінні освіти і науки визначена відповідальна особа по роботі з Реєстром ЄДЕБО – П’ятночка Олена Іванівна ( роб.тел. 528856).

Державне підприємство «Інфоресурс» продовжує в плановому режимі забезпечувати організацію замовлення, видачі та обліку документів про базову середню освіту та повну загальну середню освіту. Зараз триває процес прийняття замовлень на виготовлення документів про освіту для цьогорічних випускників 9-х та 11-х класів .

Просимо сформувати додаткове замовлення для здобувачів освіти, які вимушені були змінити місце навчання та/або місце проживання (перебування) та подати до управління освіти і науки до 01.05.2022 року Ірині Сум.

 

Додаток на 4 арк.

 

Начальник управління                                                                       Ольга ПОХИЛЯК

 

Ірина Сум 0352 253436