У 2-й школі відбувся фестиваль гумору

23.11.2020   Administrator   Категорія: Про нас пишуть!!!

У 2-й школі відбувся фестиваль гумору

                                            Автор: Мар’яна Феник Опубліковано: 26.01.2017 o 18:57 категорія: Новинисуспільство Прокоментуй!

   Право і гумор. Учні 2-ї школи запевняють – ці речі поєднати можна і навіть перетворити їх у фестиваль. Захід гумору «Сміхопад» у навчальному закладі проводять вже вшосте. За відзнаку гран-прі боролись 11 команд. Краща поїде на цьогорічні Всеукраїнський фестиваль «Жар птиця», що відбувається у Затоці.

 ІННА ІВАНЮК, директор ТНВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ст. – правовий ліцей №2»:

«Наш заклад є правовий ліцей і в нас всі заходи не можуть спрямовані бути тільки на, скажімо, навчальні суди в нас є, в нас є «Гарт твого майбутнього», в нас національно-патріотичні бесіди, виховання. А в дітей може скластися думка, що право це дуже сумно».

НАТАЛЯ БІЛОУС, заступник директора ТНВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ст. – правовий ліцей №2»:

 

«Захід вже шостий, він традиційний для нашого закладу. Він навіть одного року мав всеукраїнський рівень. До нас приїжджали учні із різних областей України. І ми, оскільки популяризуємо КВНівський рух, ми є команда збірна, команда школи №2 правового ліцею, є учасниками Всеукраїнської асоціації КВН України. Ми представляємо Тернопільську область на теренах українського руху такої КВНської сім’ї».

Школярі готуються до цього заходу часом ще з осені. Ось, наприклад, шестикласники за два місяці встигли написали майже 20 жартів на різні теми і навіть продумали музичний номер.

УЛЯНА, НАСТЯ, команда «Тільки так»:

«Багатодітна сім’я, це грає наш учасник КВНу, він до них всіх каже: на добраніч, на добраніч, на добраніч. Потім дивиться: уууу 7-ма ранку: добрий ранок, добрий ранок, добрий ранок. Так багато дітей, що він встиг всіх вложити спати».

команда «ТІЛЬКИ ТАК»:

«- Хто у вас капітан? – А ми всі капітани. Ми всі рівні. Ми всі капітани. – Перший раз берете участь?- Ні. Минулого року ми взяли перше місце».

Варто зауважити, проходить фестиваль під гаслом – час зіграний в КВК – час без правопорушень.