Добра усмішка або щирий сміх подовжують людське життя

08.01.2019   Administrator   Категорія: Шкільні свята

   Добра усмішка або щирий сміх подовжують людське життя. Культурна спадщина нашого народу свідчить про те, що у недобрі часи саме гумор допомагав вистояти у боротьбі за своє існування.

   У четвер, 3 січня, голова облдержадміністрації Степан Барна вручив подяку команді КВК «Кадри веселого народу» Тернопільського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів правовий ліцей №2» Тернопільської міської ради за високі результати у справі творчого розвитку молоді, активну життєву позицію, належне представлення та формування позитивного іміджу області.

   «Для мене важливо, щоб молоді люди завжди мали бажання себе реалізувати. Я хотів би, щоб ви були творчими особистостями і завжди мали бажання проявити себе на будь-яких сценах України і закордону. Важливо, щоб ви могли і звеселяти себе, і формувати дружнє товариство, і показувати свої вміння людям. Привезіть ще не один кубок переможців на Тернопільщину. Бажаю усій команді творчої наснаги і гарно відпочити під час різдвяних свят!», - звернувся до гумористів Степан Барна.