Людина із великим серцем, повним любові до своїх учнів

17.10.2015   Administrator   Категорія: Оголошення

   Людина із великим серцем, повним любові до своїх учнів, прекрасний педагог із понад 20-ти річним досвідом викладання математики, чудовий спеціаліст, майстер своєї справи - усі ці слова, без жодного натяку на перебільшення, про Галину Петрівну Стецик.

  Адже завдяки її доброзичливості, щирості, людяності, старанності, а також вмінню вислухати, порадити, підтримати, допомогти, випускники 2015 року, серед яких і мій син, не лише успішно закінчили школу й вступили до омріяних ВНЗ, а й стали такими уважними, добрими, щирими, розумними - справжніми молодими українцями, гордістю своїх батьків та вчителів. 

 Здається, ніби тільки вчора, Галина Петрівна була класним керівником наших дітей, але час пролетів настільки швидко, що й досі не віриться. Проте цьогоріч у цієї талановитої вчительки вже нові вихованці. Та як би там не було, для нас, батьків та випускників 2015 року, колишніх учнів 11-Б, Галина Петрівна залишиться найкращим класним керівником, справжньою шкільною мамою, про яку усі ми згадуємо з безмежною любов’ю та вдянічстю. Ще довго ми пам’ятатимемо про цікаві позанавчальні заходи, які вона провела - це і свято матері, і Андріївські вечорниці, і тематичні вечори. Море позитиву і приємних вражень одержали наші діти від подорожей рідною Україною, які вона організовувала на їхні прохання.


  В кожному своєму учневі ця прекрасна вчителька знаходила якийсь талант і з усіх зусиль намагалась його розвинути. Галина Петрівна володіє неабияким даром переконання, завдяки чому змогла згуртувати таких різних за характерами дітей, у єдиний дружний класний колектив, в якому кожен учень знав своє місце і відчував свою потрібність. Саме тому безмежна любов і турбота, які так щедро дарувала ця тендітна жінка своїм вихованцям, дали такі щедрі плоди. Наші діти не перестають і досі дивувати свою вчительку приємними сюрпризами у святкові дні, вони й досі радяться з нею, прислухаються до її думки та настанов. Галина Петрівна по праву здобула великий авторитет серед учнів та батьків, завдяки своїй відкритості, справедливості, працьовитості та наполегливості. Її педагогічна нива цьогоріч дала хороший урожай і це, мабуть, найкраща нагорода.

  Хай береже Вас Бог, дорога наша Галино Петрівно! Ми вас любимо і цінуємо! Подальших успіхів вам і нових здобутків! Ви - най-най-най-найкраща!

З повагою - Леся Заморська

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід