Наказ Про виконання плану заходів з реалізації Національної стратегії розбудови безпечного і здорового освітнього середовища у новій українській школі на 2023 рік

29.03.2023   Administrator   Категорія: Структура навчального року

 

Україна

                                                                            ТЕРНОПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА                                                                      

 ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНИЙ КОМПЛЕКС 

«загальноосвітня школа і-ііі ступенів-ПРАВОВИЙ ЛІЦЕЙ №2»


46003, м. Тернопіль, вул. Новий Світ, 11; тел.: 52-57-96; 25-94-74.

 

НАКАЗ

22.03.2023р.                                                                       №

Про виконання плану заходів

з реалізації Національної стратегії

розбудови безпечного і здорового освітнього середовища

 у новій українській школі на 2023 рік

На виконання наказу управління освіти і науки ТМР № 67 від 09.03.2023р. «Про виконання плану заходів з реалізації Національної стратегії розбудови безпечного і здорового освітнього середовища у новій українській школі на 2023 рік», з метою створення безпечних умов у закладі, формування навичок безпечної поведінки та психоемоційної підтримки учасників освітнього процесу

НАКАЗУЮ:

1. Забезпечити виконання плану заходів з реалізації Національної стратегії розбудови безпечного і здорового освітнього середовища у новій українській школі на 2023 рік (додається).

2. Заступникам директора з навчально-виховної роботи Гайдамасі І.П., Гнатюк Л.І., Корнійчук О.М., Мар’яш Г.З., заступнику з виховної роботи Ленько О.В., практичному психологу Бокало О.І., соціальному педагогу Тірон Н.В:

2.1. Розробити та затвердити план заходів спрямованих на розбудову безпечного і здорового освітнього середовища у закладі на 2023 рік.

2.2. Довести зміст плану заходів відповідно до п.2.1. до відома усіх учасників освітнього процесу та розмістити на сайті закладу освіти.

3. Заступнику директора з навчально-виховної роботи Мар’яш Г.З. подавати кожного півріччя до 5 числа наступного місяця в управління освіти і науки ТМР звіт про стан виконання плану заходів.

4. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

 

Директор закладу                                       Інна ІВАНЮК